53. Dagens need:


52. Pewpew

Idag så är jag arg, riktigt arg för och vara ärlig. Man skulle nästan kunna tro att jag har premenstrual syndrome, men så är det inte. Det mesta beror på att jag saknar min dator, lol, och att alla filmer som jag vill se inte finns och tanka. Och om det finns nån som har den så är det bara en endaste liten ful jävla person och då tar det timmar och få ner den. WoW, saknar jag med. Och jag kan literally mörda dom personerna som skriver eller pratar om det.

Tur iaf att man ska åka och träna imorgon bitti, för det har jag minsann inte gjort sen i torsdags förra veckan. Och jag känner mig redan lagom tjock och äcklig, så jag ska fan ta och förbränna duktigt många kalorier imorgon.

51. Eins, zwei, drei

Nu vet jag vad det är för fel på datorn, och nu är jag bara argare.


50. Oh, snap

Fur is worn by beautiful animals and ugly people.

49. You made my day



Haha, jag dör. För er som inte förstår, don't even try.

48. Whine, whine, whine.

En awesome sak är att min dator har lagt av helt. Fläktarna låter som en galen jude, sen så stänger datorn av sig själv under Diskrensningen och Diskdefragmenteringen. Så nu ska den in på lagning for real, måste bara föra över mina bilder och min musik på en extern hårddisk, annars så kommer jag och dö literally. Tillsvidare så får jag sitta vid ze parents dator med en extremt äcklig trådlös mus som har en tendens och krångla tjugofyra-fucking-sju, eller vid min brors hyfsat skapliga dator. Men ingen utav dom slå min dator, den var bäst.

/ Sån arg.

47. Grinnekullagatan

Just nu så skulle jag vilja befinna mig i Göteborg, eller i Tuve för och vara exakt.

46. [sorglig låttext]


45. I'll keep this feeling in my heart

Det som jag behöver atm är en ny fräsh dator och ett par addons, sen så kanske jag kan tänka på nåt annat för engångsskull.

/ Fail with a capital F

44. z0mfglol

Jag är officiellt död idag. Varför kan man undra sig. Jo, såhär är det. Jag gymmade som fan igår. Tog verkligen i lite extra, och det kan bero på att jag hade med mig min kära mobil där min älskade muzeik finns, puss på det.

En rolig sak på gymmet är när alla uber tjocka människor tränar, det ser bara så komiskt ut tycker jag. Speciellt när dom sätter sig på motionscyklarna, haha. Då är det bara /diez. Har dock inget emot tjocka människor, jag finner dom bara amusing när jag ser dom träna.

43. Nerds have bigger hard drives



42. Jag känner bara för att skryta;


41. Angående snön

När jag vaknade upp imorse så såg jag att det var ett vitt täcke ute på marken. Vissa blir överlyckliga över det och andra blir panikslagna. Jag tillhör den skaran som blir panikslagna. Första tanken för mig när jag såg snön som låg på marken och framförallt snön som föll "Omg, mitt hår!". För jag är verkligen inte beredd att dra på mig nån uber tjock vinterjacka, I hate it, och ännu mindre att ha en luva över huvudet. För det skulle pajja min frilla totalt, min volym skulle försvinna och jag skulle se ut som en slickad katt. Och en slickade katt vill jag inte se ut som, jag trivs inte och ha mitt hår helt nere om man säger så. Volym is the shit.

Erkänn, vilka I-landsproblem huh?



/ Paulina, ingen slickad katt.

40. Let's go totally insane, don't mind your manners or your brain

En amusing sak är att jag inte har vart i skolan på två veckor typ, iallafall om man inte räknar med fredagen förra veckan och 1h & 30min i måndags, hehe. Anledning? Jo, magkatarr förra veckan och maginfluensa denna veckan. Festligt. Men imorgon så blir det skola, Kalle saknar säkert mig och jag saknar matten, faktiskt. Imorgon så ska jag nog även åka till härliga Göteborg för att träffa lite personer, inskaffa löshår och fira en födelsedag.

Sen ikväll så ska jag hem till farmor och hämta pengar till mitt gymkort, därefter så drar jag till gymmet där jag ska träffa min instruktör, bögigt. Egentligen så har jag ingen lust och träna idag, vill ju spela Wow men min dator samtycker inte. Men den ska in på lagning på jullovet, det är en sak som är säker.


39. Lonelier than ever

People just hear what they want to hear.

38. Jag <3 Marcelina


37. And I called your name; "My cocaine"

Vem är grymmast på gymmet huh? Idag brände jag sammanlagt 273 kcal, yay.
Sen så vägde jag mig med för första gången på jag vet inte hur länge, resultatet överraskade mig fast på ett posetivt sätt. Fast jag kan förbättra det, and I will. För nu ska farmor köpa gymkort till mig i julklapp. Lika bra att jag får gymkort nu när jag har lagt WoW åt sidan, iallafall för några månader framöver. Well, nu så ska jag gå offline bara för att göra en noobig horbög arg, höhö.



36. I don't want to be buried in a Pet Sematary


35. I'm such a haxx

Jag är bättre än dig, dig, dig och dig, bättre än alla.
Speciellt människor som är 17 år och beter sig som om dom vore vara ett trotsigt litet småbarn. När ska du växa upp och förstå att världen inte bara består just utav Dig?

/ Paulina, bättre än alla andra.

34. Wall of text



It
doesn't hurt me
You want to feel, how it feels?
You want to know, know that it doesn't hurt me?
You want to hear about the deal I'm making
You, If I only could, be running up that hill
You and me, If I only could, be running up that hill

And if I only could
Make a deal with God
Get him to swap our places
Be running up that road
Be running up that hill
Be running up that building
If I only could

You don't want to hurt me
But see how deep the bullet lies
Unaware that I'm tearing you asunder
There's a thunder in our hearts, baby

So much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we?
You, If I only could, be running up that hill
You and me, If I only could, be running up that hill
You and me, won't be unhappy

Come on, baby, come on, come on, darling
Let me steal this moment from you now
Come on angel, come on, come on, darling
Let's exchange the experience

And if I only could,
Make a deal with God,
And get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
With no problems.

If I only could, be running up that hill

RSS 2.0